Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

CHANGSHU AZURE IMP&EXP CO.LTD Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ

 

Η Co. Azue Changshu, ΕΠΕ είναι προμηθευτής μη συνεχών ινών πολυεστέρα. Οι γραμμές παραγωγής παραγωγής εργοστασίων μας στο νότιο μέρος της Κίνας, που βασίζεται συνήθως στην επαρχία Jiangsu. Συνολικά η ικανότητα είναι 3000MT/day.

Ένα από τα κύρια προϊόντα είναι μη συνεχείς ίνες πολυεστέρα 0.9D/1.2D/1.4D/2D/2.5D*25MM/32MM/38MM/51MM άσπρες και μαύρες παρθένες. Μερικοί είναι για την εφαρμογή περιστροφής και punching βελόνων για την παραγωγή του μη υφανθε'ντος υφάσματος. Μεμονωμένα ο διανεμημένος και απαιτημένος είναι για την εφαρμογή spunlace.

 

Η άλλη κύρια παραγωγή είναι χαμηλή ίνα 2-4D*51MM λειωμένων μετάλλων και κοίλη κλιμένη ίνα 3D/7D/15D*51MM/64MM. Είναι για το ύφασμα, πάπλωμα, μαξιλάρι, καναπές. Όλη αυτά η ίνα είναι διαθέσιμη όλη την ώρα. Θα ενημερώσουμε την τιμή συχνά σύμφωνα με την τιμή μάρκετινγκ

 

ΚΑΛΥΨΗ ΑΓΟΡΑΣ

Η κύρια αγορά μας είναι από την τοπική αγορά και την ασιατική αγορά. Όπως την Κορέα, την Ταϊλάνδη, την Ινδία, τη Ρωσία, το Μεξικό και την Τουρκία. Αλλά εμείς κανένας πελάτης από τη Βραζιλία και Αμερικανό previousely. Η ελπίδα εσείς σημειωμένος.

 

Η κοντή βάση χρησιμοποιείται ευρέως, και μπορεί να υφαθεί στο λεπτό νήμα, τέλος νημάτων και να γίνει αισθητή, και ακόμη και στο ινώδες στρώμα σε μη υφανθε'ντα ή την πίλημα-παραγωγή. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή άλλων υλικών, και τη διαμόρφωση του σύνθετου υλικού μαζί με άλλα υλικά.

 

Ίνα πολυεστέρα, η σημαντικότερη συνθετική ίνα. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή τεχνολογία και nonwovens περιστροφής. Το ολοκληρωμένο προϊόν του θα χρησιμοποιηθεί στα υλικά και τα υφάσματα ιματισμού, την αυτοκίνητη εσωτερική, ιατρική περίθαλψη και τη δημόσια υγεία, το υλικό φίλτρων, τις οικιακές διακοσμήσεις, τα πολιτικού μηχανικού έργα και άλλη ειδική εφαρμογή.

Προβολή περισσότερα για μας
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εταιρεία Εμπορίας

Ιδρύθηκε Έτος : 2017

Εξαγωγή pc : 80% - 90%