Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταPolyphenylene ίνα σουλφιδίου

Θέση βρασμού > 400°C Θέση τήξης 280-300°C

Είμαι Online Chat Now

Θέση βρασμού > 400°C Θέση τήξης 280-300°C

Θέση βρασμού > 400°C Θέση τήξης 280-300°C
Θέση βρασμού > 400°C Θέση τήξης 280-300°C Θέση βρασμού > 400°C Θέση τήξης 280-300°C Θέση βρασμού > 400°C Θέση τήξης 280-300°C

Μεγάλες Εικόνας :  Θέση βρασμού > 400°C Θέση τήξης 280-300°C

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: China
Μάρκα: AZURE
Model Number: 2D*51MM

Θέση βρασμού > 400°C Θέση τήξης 280-300°C

περιγραφή
Προϊόντα: Φύλλα θειούχου πολυφαινυλενίου Τίτλος: 1,5Δ
Δυνατότητα: 4.9 cn/dtex Τύπος: Ίνα
chemicalResistance: Εξαιρετικό. meltingPoint: 280-300°C
Διάμετρο: 0.20.7mm Αντίσταση: Υψηλή
Χρώμα: λευκό αντοχή στην έλξη: Υψηλή

Περιγραφή του προϊόντος:

Σχετικά με τις ίνες θειικού πολυφαινυλενίου

Η ίνα πολυφαινυλενίου θειικού, επίσης γνωστή ως νήμα πολυφαινυλενίου θειικού, είναι μια συνθετική ίνα υψηλών επιδόσεων με εξαιρετική χημική αντοχή, επιβράδυνση φλόγας και αντοχή σε καιρικές συνθήκες.Αυτός ο τύπος ινών αντέχει σε ακραίες θερμοκρασίεςΗ υψηλή αντοχή της πολυφαινυλενίου θειικού υλικού στην υγρασία, την κόπωση, τηνκαι άλλες σκληρές συνθήκες το καθιστούν ιδανική επιλογή για πολλές εφαρμογές που απαιτούν ανώτερη αντοχή και απόδοση.

Η ίνα θειικού πολυφαινυλενίου έχει εξαιρετική αντοχή και δυσκαμψία, γεγονός που την καθιστά ιδανικό υλικό για βιομηχανικές εφαρμογές όπως εξαρτήματα αυτοκινήτων, εξαρτήματα αεροσκαφών και ιατρικές συσκευές.Είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή για την παραγωγή ενδυμάτων, έπιπλα και άλλα καταναλωτικά είδη.

Η πολυφαινυλενοσαλφειδής ίνα είναι ένα ευέλικτο υλικό που χρησιμοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροδιαστημική, η ιατρική και η καταναλωτική βιομηχανία.επιβράδυνση φλόγας, και αντοχή σε καιρικές συνθήκες το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για πολλές εφαρμογές.

 

Χαρακτηριστικά:

 • Νήματα θειικού πολυφαινυλενίου: μήκος 51 mm, 64 mm, σημείο τήξης 280-300 °C, χρώμα λευκό, υψηλή σκληρότητα, υψηλή αντοχή.
 • Υφάσματα πολυφαινυλενίου θειικού: μήκος 51mm, 64mm, σημείο τήξης 280-300°C, χρώμα λευκό, υψηλή σκληρότητα, υψηλή αντοχή.
 • Ακτίνες θειικού πολυφαινυλενίου: μήκος 51 mm, 64 mm, σημείο τήξης 280-300 °C, χρώμα λευκό, υψηλή σκληρότητα, υψηλή αντοχή.
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Παράμετρος Αξία
Ονομασία Φύλλα θειούχου πολυφαινυλενίου
Σημείο βρασμού > 400°C
Χρώμα Λευκό
Αντίσταση Υψηλή
Ανθεκτικότητα στο καιρό Εξαιρετικό.
Χημική αντοχή Εξαιρετικό.
Επέκταση Υψηλή
Διάμετρο 0.2-0.7mm
Διάρκεια 51mm, 64mm
Αντιφλεγμονή Εξαιρετικό.

Εφαρμογές:

Ελαστικές ίνες θειούχου πολυφαινυλενίου - AZURE 2D*51MM

Η ίνα πολυφαινυλενίου θειικού, επίσης γνωστή ως ίνα PPS, είναι ένας τύπος συνθετικής ινών με εξαιρετική αντοχή στις καιρικές συνθήκες και σημείο βρασμού μεγαλύτερο των 400 °C.Είναι συνήθως λευκού χρώματος και έχει μεγάλη επιμήκυνσηΗ AZURE 2D*51MM είναι ένα εμπορικό σήμα ινών θειικού πολυφαινυλίου που παράγεται στην Κίνα.

Οι μοναδικές ιδιότητες των ινών πολυφαινυλενίου θειικού το καθιστούν ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.που είναι ισχυρά και ανθεκτικά στην τριβήΗ ίνα PPS μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή υφασμάτων υψηλής απόδοσης και προστατευτικών ενδυμάτων.

Η ανθεκτικότητα της πολυφαινυλενίου θειικού υλικού στις καιρικές συνθήκες την καθιστά εξαιρετική επιλογή για εξωτερικές εφαρμογές.Υφάσματα για πλοία και άλλα υφάσματα θαλάσσιας ποιότηταςΗ ίνα χρησιμοποιείται επίσης στις αυτοκινητοβιομηχανίες και τις αεροδιαστημικές βιομηχανίες για την κατασκευή εξαρτημάτων που είναι ανθεκτικά σε ακραίες θερμοκρασίες και άλλες σκληρές συνθήκες.

Επιπλέον, η ίνα θειικού πολυφαινυλίου χρησιμοποιείται στη βιομηχανία κατασκευών για την κατασκευή μονωτικών υλικών και ανθεκτικών στο νερό επίστρωσης.Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην ιατρική βιομηχανία για την κατασκευή προσθετικών και άλλων ιατρικών συσκευών.

Η ίνα πολυφαινυλενίου θειικού 2D*51MM AZURE είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις και αντοχή.Είναι η ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μιας ποικιλίας προϊόντων.

 

Προσαρμογή:

Προσαρμοσμένες υπηρεσίες ινών θειικού πολυφαινυλίου

Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες από Polyphenylene Sulfide Fiber με κορυφαίο εμπορικό σήμαΑΓΙΛΟκαι αριθμός μοντέλου2D*51MMΤα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υλικό Polyphenylene Sulfide, Polyphenylene Sulfide Fiber και Polyphenylene Sulfide Yarn, και έρχονται με διαφορετικό μήκος 51mm και 64mm.

 • Πυκνότητα: 1,3-1,4g/cm3
 • Σημείο τήξης: 280-300°C
 • Θέμα βρασμού: > 400°C

Αν σας ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες μας για τις ίνες πολυφαινυλενίου θειικού, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση των ινών θειούχου πολυφαινυλενίου περιλαμβάνει:

 • Προδιαγραφές προϊόντος και οδηγίες χρήσης.
 • Ανάλυση προβλημάτων και τεχνική υποστήριξη.
 • Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής προϊόντων.
 • Ενημερώσεις λογισμικού και διορθώσεις σφαλμάτων.
 • Εγκατάσταση και εκπαίδευση επί τόπου.
 • Υπηρεσίες προσαρμογής προϊόντων και μηχανικής.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή ινών θειούχου πολυφαινυλίου:

 • Οι ίνες συσκευάζονται σε σφραγισμένες πλαστικές σακούλες καθαρού βάρους 25 kg.
 • Αποστέλλεται σε καθαρή, ξηρή και ασφαλή συσκευασία για να διασφαλιστεί ότι το προϊόν δεν καταστρέφεται κατά τη μεταφορά.
 • Το προϊόν φέρει την ονομασία, την ποιότητα και τον αριθμό παρτίδας.

Στοιχεία επικοινωνίας
CHANGSHU AZURE IMP&EXP CO.LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Linda

Τηλ.:: +86 15995938755

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)